Mokytojų diena gimnazijoje

  • Paskelbė : Jūratė Brazlauskienė
  • Paskelbta: 2022-10-07
  • Kategorija: Renginiai

Tądien gimnazijoje šurmuliavo ne tik vyresnių klasių mokiniai ruošdamiesi pasveikinti mokytojus, bet ir tėveliai skubėdami nuo ankstaus ryto įteikti gėlių savo mažųjų pirmosioms mokytojoms, taip pat ir patys gimnazijos mokytojai sumanę aplankyti buvusius Vydmantų gimnazijos mokytojus ir taip priminti, kokia tauri yra ši profesija. Parodytas dėmesys ir susitikimas atminty išjudina seniai jau pamirštus dalykus, pakelia iš kasdienybės, ištirbdo širdį, suteikia daugiau prasmės šiame profesiniame kelyje. 

2G klasės mokiniai pravedė 1-4 klasės mokiniams pamokėlę kitaip. Pamokos metu mokiniams teko paplušėti. Vieni stropiai mokinosi, kitiems teko lengvesnė užduotis - parašyti gražiausius žodžius mokytojai, pagaminti atvirukus. Ketvirtokams jaunosios mokytojos paruošė pristatymą, kokie mokytojai jų laukia vyresnėse klasėse. Na, o po pristatymo vaikai spėjo pažiūrėti ir animacinį filmuką. 

4G klasės mokiniai pasibaigus pamokoms sukvietė į jaukiai koncertui pritaikytą ir ta proga papuoštą 2 aukšto foje erdvę. Mokytojams jie skaitė sveikinimus, grojo gitaromis, pianinu, dainavo ir dovanojo kruopčiai su meile padarytas rudenines puokštes. 

Pasidžiaukime akimirkomis kartu. 

Nuotraukos:
Jūratė Brazlauskienė, Bronė Kietelytė, mokytojai

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos