Savaitė "Rudenėlio dovanos"

  • Paskelbė : Jūratė Brazlauskienė
  • Paskelbta: 2022-10-23
  • Kategorija: Renginiai

Pirmadienį  pradinių klasių mokiniai savo klasėse gamino vazeles. Jas puošė plastilinu, įvairiom sėklytėm, makaronais, blizgučiais, kitais mažais dalykėliais, kurių vaikai atsinešė tądien. Į tas vazeles vaikai merkė vienos rožytės puokšteles padarytas iš įvariausių spalvotų medžių lapų.Vyko parodėlė atvirose gimnazijos erdvėse pradinių klasių korpuse. 

Antradienį kartu su tėveliais vaikai namuose gamino gražias rudenines puokštes ,,Paskutiniai rudens žiedai”. Į puokštes tėvai kartu su vaikais įkomponavo ir įvairių vaisių, daržovių. Ryškiaspavės, nuostabios puokštės puošė gimnazijos palanges, spinteles. Tėvelių įsitraukimas į ugdymo veiklą atneša vaikams dvigumą naudą - ugdo kurybiškumą, o praleistas laikas kartu yra labai svarbus. 

Penktadienį vyko netradicinio ugdymo diena - buvo minima tarptautinė obuolio diena! Pertraukų metu užsukę į pradinių klasių korpusą buvo vaišinami obuolių sultimis, pyragais, sausainiais. Ant stalų buvo galima pamatyti džiovintų obuolių, gauti ant baltos duonos riekės užteptos gardžios obuolienės. Visą dieną pamokų metu mokiniai: aiškinosi, kuo sveikatai naudingas obuolys, minė mįsles, skaitė eilėraščius apie obuolius, darė kūrybinius darbelius, atliko projektinius darbus apie obelį, tyrimą, kodėl obuolys neskęsta vandenyje. Vaikai puikiai praleido dieną, daug sužinojo ir taip užbaigė rudenėliui ir rudens gėrybėms skirtą savaitę.

Pasidžiaukime akimirkomis kartu!

Nuotraukos:
Jūratė Brazlauskienė, pradinių klasių vadovės

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos