Krepšinio 3x3 varžybų nugalėtojai - Vydmantų gimnazijos komanda!

  • Paskelbė : Jūratė Brazlauskienė
  • Paskelbta: 2023-12-15
  • Kategorija: Sveikinimai

Gruodžio 14 dieną Kretingos sporto centro salėje vyko 2023-2024 m. m. Lietuvos mokyklų žaidynių rajono ugdymo kaimo vietovių mokyklų krepšinio 3x3 vaikinų varžybos trijose amžiaus grupėse ( gimusių 2012 m. ir jaunesni, gimusių 2010 m. ir jaunesni ir  gimusių 2008 m. ir jaunesni).
Gimusių 2012 m. ir jaunesni amžiaus grupėje gimnazijos komanda, laimėjusi visus susitikimus, tapo šių varžybų nugalėtojais. Komandoje žaidė penktokai: Aringas Gasiūnas, Emilis Dvarionas ir Adomas Kukys.
Gimusių 2010 m. ir jaunesni  amžiaus grupėje gimnazijos komanda, laimėjusi du susitikimus ir patyrusi du pralaimėjimus, iškovojo trečiąją vietą. Komandoje žaidė: šeštokas Julius Bruzdeilinas ir septintokai – Arnas Gudas, Nedas Paškevičius ir Devinas Kavaliauskas.
Gimusių 2008 m. ir jaunesni  amžiaus grupėje gimnazijos komanda, laimėjusi du susitikimus ir patyrusi du pralaimėjimus, iškovojo trečiąją vietą. Komandoje žaidė:  1G klasės gimnazistai – Nojus Liutkus ir Dovydas Petrulevičius ir aštuntokai – Gediminas Zagorskas ir Žygimantas Daugėla.
 Varžybų nugalėtojai ir prizininkai apdovanoti Kretingos sporto mokyklos medaliais ir komandinėmis taurėmis. 
Sveikiname varžybų nugalėtojus ir trečios vietos laimėtojus! 
 

Nuotraukos:
Romualdas Mažionis

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos