Pradinių klasių mokinių rudenėlio šventė

  • Paskelbė : Jūratė Brazlauskienė
  • Paskelbta: 2023-10-27
  • Kategorija: Renginiai

Rudenišką, šaltoką rudens dieną pradinių klasių mokiniai ir jų auklėtojos praleido šventiškai - diena buvo skirta netradicinei veiklai rudens tema. Mokiniai visą savaitę prieš mokyklines rudens atostogas kartu su tėveliais namuose kūrė darbelius iš rudens gėrybių parodėlei "Rudenėlio dovanos", technologijos pamokų metu tapė ir klijavo plakatus, per lietuvių kalbos pamokas mintinai mokinosi eilėraščius apie rudenį, muzikos pamokų metu dainavo dainas ir jas kantriai repetavo finaliniam pasirodymui, pasaulio pažinimo pamokose atliko namų darbų užduotis, kad galėtų savo žinias ir išmonę pademonstruoti renginio metu vykstančioje klausimų viktorinoje. 

Savaitės veiklų sūkuryje sukurta nuotaika paskutinę dieną subūrė visus į gimnazijos aktų salę, kurioje vaikai dainavo, deklamavo, žaidė žaidimus, atsakinėjo į puikių vedėjų - ketvirtokų Modesto Brazdausko ir Agnės Girskytės - klausimus. Žaidimuose dalyvavę vaikai buvo apdovanoti prizais. Jaukus, pilnas vaikiško šnaresio, linksmų ir džiugių nuotaikų renginys tapo puikia mokslo savaitės pabaiga, rudens atostogų akcentu. 

Dekojame pradinių klasių mokytojoms Erikai Beinoravičienei (4 kl.), Aurikai Keblytei (3 kl.), Vandai Kočiuvienei (2a), Simonai Žilei (2b), Skirmai Endružytei (1b), Vilmai Jurgutienei (1a) ir muzikos mokytojai Jūratei Piluckienei už darbą ruošiant vaikus šventei. 

Pasidžiaukime šventės akimirkomis kartu!

Nuotraukos:
Jūratė Brazlauskienė, Rūta Petraitytė (6A kl.)

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos