Solidarumo bėgimas 2021

  • Paskelbė : Mindaugas
  • Paskelbta: 2021-10-10
  • Kategorija: Renginiai

Š. m. spalio 7 d. Vydmantų gimnazijoje vyko "Solidarumo bėgimas 2021". Organizuojant šią akciją visų rūpestis buvo – ar orai tądien mums bus palankūs? Nes visi žino, kad nieko nėra geriau už gryną orą ir fizinę veiklą lauke. Mums pasisekė! Išaušusi graži diena į stadioną pirmiausia sukvietė pačius mažiausius gimnazijos ugdytinius. Linksmai nusiteikę darželio auklėtiniai iš „Varpelių", „Gandriukų" ir „Rato" grupių kartu su auklėtojomis puošėsi simboliniais lipdukais ir ruošėsi bėgimui. Prie šios solidarumo akcijos prisijungė ir 1-4 klasių mokiniai kartu su auklėtojomis. Pasipuošę organizacijos „Gelbėkit vaikus" lipdukais, apibėgo simbolinį solidarumo kilometrą. Renginio pabaigoje visi apdovanoti renginio organizatorių paruoštais diplomais.

Džiugu, kad bėgime mūsų buvo nemažai, kad visi išgyvenome tą kilnų paramos kitam jausmą. O buvimas kartu ir galimybė tuo pačiu padėti kitiems vaikams, kuries tos pagalbos labai reikia, dar labiau suburia ir sustiprina bendruomenę.

Solidarumo bėgimas – tai unikalus organizacijos "Gelbėkite vaikus" projektas, kurio metu visi moksleiviai skatinami bėgti solidarumo kilometrus ir paremti vargstančius Lietuvos bei Zambijos vaikus. Kasmet šis bėgimas susilaukia labai daug dėmesio, o paaukoti pinigai skiriami mokyklinėms prekėms skurdžiai gyvenantiems Lietuvos ir Zambijos vaikams

Pasidžiaukime foto kamerų užfiksuotomis akimirkomis kartu!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos